Menu

Brelux 0-8mm

Brelux (Type Gralux) is een okergeel halfverhardingsmateriaal opgebouwd uit korrels Breluxdolomietgesteente 0-8mm. Dit is een zeer goed alternatief en zeer gunstig qua prijs. Brelux is een mengsel van zandsteen, dat zeer goed te gebruiken is voor fiets- en wandelpaden. Brelux vergt nagenoeg geen onderhoud en dankzij de aantrekkelijke natuurlijke kleur mag Brelux gezien worden. Ook qua verwerking en onderhoud is Brelux een goed product.

Verwerking: puinbaan van 10 tot 15 cm op afschot of rond, aangelegd. Hier overheen maximaal 4 á 5 cm. Brelux, deze aanwalsen NIET trillen, i.v.m. waterdoorlaatbaarheid.

Productblad van Brelux

Mijnsteen 05-14mm

Onder mijnsteen verstaat men, het bij de steenkoolwinning vrijgekomen gesteente, dat wegens zijn te laag koolstofgehalte niet geschikt was om als brandstof in de handel te worden gebracht. Dit voor de mijnen waardeloze afval werd op een daartoe geëigend terrein gestort en vormde in de loop der jaren de zgn. (mijn)steenbergen. Verschillende van de hopen (ont)-sieren momenteel als laatste herinnering aan de mijnindustrie het landschap. Mijnsteen laat zich goed vast rijden en blijft vast liggen door het stof gedeelte in het materiaal.

Oprit met mijnsteen Mijnsteen 5-14
Oprit met mijnsteen Mijnsteen 5-14* / 14-22mm

* Afgebeelde materiaal.
** Mijnsteen is een ongewassen materiaal en bevat daardoor 0-fractie(fijndeel).

Hochovenslakken 0-45mm

Hoogovenslakken Hochovenslakken

Hochovenslakken kunnen dienen als halfverharding voor parkeerplaatsen en als alternatief op puin voor de onderlaag. Hochovenslakken verdient voorkeur vanwege; kwaliteit, milieu, duurzaamheid, kostenbesparing, uitvoering en onderhoud.

NB: De kleuren op uw scherm geven de werkelijke kleuren bij benadering weer.

Ga naar boven