Menu

Porotherm metselblokken.

Porotherm metselblokken PM20 en PM25 zijn efficiënt te verwerken, waardoor kosten worden bespaard. Porotherm metselblokken van Wienerberger voldoen aan hoge kwaliteitseisen en hebben een minimale genormaliseerde druksterkte van 18 N/mm² (PM20-serie) en 21 N/mm² (PM25-serie). Daarnaast kennen ze alle voordelen van keramische bouwmaterialen: een goede geluidsisolatie, afdoende warmteweerstand en licht in gewicht. Dankzij de tand- en groefverbinding is vermetselen van de lintvoeg voldoende. Tevens zijn Porotherm metselblokken krimp- en scheurvrij, mits goed gedetailleerd en verwerkt

Voor meer informatie over Porotherm metselblokken klik hier. (PDF-bestand)

Porotherm lijmblokken

Porotherm lijmblokken PL25 en PL-I voor een maximale warmte-isolatie. Lijmen maakt het verschil. Porotherm lijmblokken van Wienerberger zijn geschikt voor zowel traditionele bouw (PL25-serie) als monolitische bouw (PL-I-serie). Opvallend kenmerk is de voortreffelijke warmte-isolatie. Afhankelijk van de muurdikte kan de isolatie, van een opgebouwd blok, oplopen tot een R-waarde van 3.0 m² K.W. Mede door de beperkte lintvoegdikte die koudebruggen voorkomt. Daarnaast zijn alle Porotherm lijmblokken licht in gewicht, gemakkelijk en snel verwerkbaar door tand en groef verbinding. Tevens zijn ze aan de boven- en onderzijde planparallel geslepen en vrij van oneffenheden.

Voor meer informatie over Porotherm lijmblokken klik hier. (PDF-bestand)

!!NIEUW!! PWS (Porotherm Wall Systems)

PWS is een totaaloplossing op maat van bijna elk bouwproject. Het systeem bestaat uit monteerklare keramische muurelementen die dankzij een hoge verwerkingssnelheid de bouwtijd aanzienlijk inkorten. Terwijl een vlekkeloze afwerking en grote ontwerpvrijheid gegarandeerd blijven. PWS biedt u dus maximale kwaliteit in een minimum van tijd.

Klik hier voor de website over PWS.

Klik hier voor de PWS-brochure (PDF-bestand)

Klik hier voor de introductie film van PWS
(Windows Media Player -bestand)

 


Porotherm Poriso, volle keramische binnenmuurstenen.

Zowel constructief als decoratief te verwerken. De binnenmuurstenen hebben bijzondere warmte- en geluidsisolerende eigenschappen. Een natuur-product dat ademt, met een milieuvriendelijke productie. Dé oplossing voor duurzaam bouwen.

Voor meer informatie over Poriso klik hier. (PDF-bestand)

   

Ga naar boven